Easter!

Posted on 4th April 2013 in Uncategorized

Pff wat hebben we het druk gehad afgelopen weken. Tussen Tobin bezighouden en het huishouden hebben we ook elk weekend helemaal vol de afgelopen maanden. Afgelopen weekend vierde we Pasen met de families. Eerste paasdag gingen we naar mijn vader, waar de rest van de suds ook was. Tobin vind zijn nichtjes reuze interessant en houd er van om met ze te spelen of ze te bestuderen.

 

IMG_2133

IMG_2164
IMG_2180

Binnen, want zoals overal in Nederland was het eerste paasdag pest weer.  Maar tegen het einde van de middag werd het weer ietsje beter en konden we toch paas eieren zoeken. Dik ingepakt, (want het was nog steeds koud!) dicht tegen mama aan, was Tobin heel nieuwsgierig hoe de meiden heen en weer rende om de eieren te vinden. Volgend jaar doet hij vast net zo hard mee.

IMG_2229

IMG_2237

Eenmaal binnen hebben we nog een poging gedaan tot een foto met alle kleinkids, maar de helft was moe en dan andere helft had geen zin. Dus dat was een hele opgave 😉

IMG_2255

Tweede paasdag waren we thuis en kwam wouters kant van de familie voor een Paasbrunch. We hadden met Kerst ieder een aantal gerechten gemaakt en dat beviel goed dus deden we met Pasen weer. Anouk en ik waren al weken bezig met de eierdopjes maken, takken versieren, gerechten bedenken, wortels naaien en zelfs Tobins shirtje heb ik zelf gemaakt. Net als met Kerst hielden we we bakken met voedsel over, dus het doseren moeten we nog leren..

IMG_2329

IMG_2282

IMG_2288

 

IMG_2305

IMG_2293

Al met al was het een geslaagd Paasfeest. We waren allemaal best wel moe, en Tobin viel al snel weer in slaap 😉

IMG_2319

 

comments: 0 »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>