Over Papa, staan en Kissies

Posted on 23rd February 2013 in Uncategorized

Vorige week gebeurde het opeens. Mijn kleine ventje pakte de zijkant van zijn box en ging op zijn knietjes zitten. Ik schrok me te pletter maar de kleine vent had pret voor tien. Gelijk die avond de box omlaag gezet. Nu is het helemaal net een gevangenisje. Gelukkig vind Tobin het opzich wel ok tegenwoordig en hij kan zich er mooi aan optrekken. Ook om te staan. En te blijven staan! Pfff wat is hij dan opeens groot en wat voelt hij zich dan stoer.  Met een grote glimlach erbij en hij wil niet anders meer.

De afgelopen weken heeft ons ventje weer zo veel nieuwe dingen geleerd. We krijgen de hele dag door kusjes (of kissies zoals wij ze noemen, vol kwijl en af en toe met kopstoot, maar te schattig) en als hij naar je lacht heeft hij ondertussen alweer 6(!) tanden in zijn bekkie. Waardoor hij echt een mini dreumesje aan het worden is.

We staan ‘s avonds Wouter op te wachten voor het raam. Als Tobin hem dan ziet begint hij al druk te zwaaien. en sinds een paar dagen zegt hij ook echt Papa. Te schattig. Waar het eerst in het wilde weg papapapa was, is het nu echt gericht. Mama word tot nu toe alleen geroepen als hij heel boos is en echt alleen bij mij wil zijn.

 

Tobin-86

Tobin 1 week oud – door Pascalle van Vliet

En soms, als hij zich niet lekker voelt of als ik hem voed dan is het anders. Dan valt hij in slaap tegen me aan en is hij opeens niet zo groot en stoer meer maar net zo klein als de eerste week. En dat mag ook, vind ik helemaal niet erg 😉

 

 

comments: 0 »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>