Over goede voornemens

Posted on 19th February 2013 in Uncategorized

En toen was het alweer halverwege februari.

Sorry lieve volgers, ik heb me niet aan mijn goede voornemen van dit jaar gehouden. Meer bloggen. Maar wees niet getreurd want ik heb iets geleerd dit jaar. De groene vrouw schreef in een van haar blog het volgende;

In één klap alles veranderen, ik geloof er niet zo in. Wél in iedere dag opnieuw beginnen: jezelf vergeven dat het gisteren niet gelukt is en vandaag vol goede moed weer dat éne goede voornementje toepassen. Net zo lang tot het wel lukt, een halve dag, een hele dag, een week…

 Serieus als je tijd over heb, Ga haar blog lezen! Ben helemaal niet snel fan van blogs, maar zij is geniaal eerlijk en gewoon duidelijk. Heb al een hoop geleerd van haar.

Eh, terug naar goede voornemens dus. Frisse start maken. Niet elk jaar, maar gewoon elke dag. Ja daar werd ik wel blij van. Heeft dat dieet geen zin meer om dat ik gister patat at? Nouen. Ik begin vandaag gewoon opnieuw. Dus ik begin vandaag met een nieuw voornemen; meer bloggen. (Mocht het geniaal mislukken dek ik hierbij mezelf in, want dan begin ik de dag erna wel weer) Wens me succes, want tussen alles door moet ik er wel tijd voor vinden..

Voor nu, een fotootje van ons ventje, geschoten door niemand minder dan Mirte Van Hengel

Adios Amigos 🙂

comments: 0 »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>