Frisse start

Posted on 21st February 2013 in Uncategorized

Onze kleine knuffel <3

 

Nieuwe start, nieuw blog.

Leek mij wel logisch en aangezien Wouter nog ruimte op de server had zijn we nu ook online via bijntjes.nl. Eindelijk van blogspot af! Begrijpt me niet verkeerd, het werkte prima. Maar ik voelde me toch een beetje gevangen. Hier ben ik vrij mijn eigen gang te gaan en kan zown beetje alles aanpassen als ik zou willen. Als ik zou kunnen ook. Gelukkig heb ik een lieve kerel die code leest en schrijft.

Een van de voordelen van een eigen blog, jullie kunnen hier allemaal een comment achterlaten. Waar jullie eerst een account nodig hadden, heb je nu alleen een naam en een emailadres nodig. Dus probeer het eens en ga los. Ik vind het namelijk wel fijn om jullie meningen en opmerkingen te horen.

Oh en don’t worry, als je gewent  bent aan blogspot, dan ga je gewoon daarheen, want je word gewoon hier heen gestuurd op den duur 😉

 

comments: 1 »

One Response to “Frisse start”

  1. Jeanette says:

    Nou ik blijf je gewoon volgen hoor, vind het nog steeds heerlijk om jullie knulletje zo te zien groeien… BedanktPings responses to this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>