Goodbye 2012, Welcome 2013!

Posted on 1st January 2013 in Uncategorized

2012, voor ons echt een top jaar!
Ik kan me nog herinneren dat ik voor het raam vuurwerk stond te kijken. Wetende dat ik zwanger was, maar geen idee wat voor mooi ventje er in mijn groeide. Gisteravond deed ik precies hetzelfde, maar dan met de kleine boef op mijn arm. Terug kijkend naar een fantastisch jaar voor ons drietjes, waar alleen maar goede dingen uit voortgekomen zijn.

We begonnen dit jaar met zijn tweetjes. Geen idee wat ons te wachten stond en vol spanning en zin in het ouderschap. Aan het begin van 2012 hadden we een hoop ideeen en plannen over hoe het allemaal zou zijn en wat we allemaal zouden gaan mee maken dat jaar.

In Januari hadden we de 20 weken echo en geslachtsbepaling. Erg spannend maar ook erg leuk om te leren wat we een jongentje kregen! Wouter had gelijk, want ik gokte op een meisje. Die zelfde maand hadden een een Gender Reveal, waarin we de wereld bekent maakte dat we een jongentje kregen.

Ondertussen groeide mijn buik flink. Deze foto werd gemaakt door Pascalle in Februari.  Die maand begon ik ook met het schrijven van de Bijntjes.

In Maart zijn we vooral veel bezig geweest met het verbouwen van het kamertje, verfen, behangen, shoppen, inrichten, van alles. Daarnaast bleef ik ook maar groeien en groeien haha.

 Dat ik lieve vriendinnen heb, mag heus nog een keer gezegd worden. In April werd er een babyshower voor mij en mijn kleine vent georganiseerd. Heel erg lief en we werden ook flink verwend!

In mei gebeurde er een hele hoop, Donut werd opgenomen door de dierenarts, de laatste puntjes werden op de i gezet voor jou komst, en ik was ook nog eens jarig.We hadden een meet van een aantal vriendinnen en Pascalle heeft ons weer mooi op de foto gezet.

Het aller aller mooist moment van het jaar was de geboorte van ons ventje. Op 15 Juni werd de mooie Tobin geboren. Ik heb duizende foto’s die ik bij deze maand kan neerzetten maar de meeste staan allemaal al op dit blog. Pascalle kwam weer langs voor een newborn shoot en deze foto is door haar gemaakt toen hij precies een week oud was.

Daarna kwamen we in de stroomversnelling van het ouderschap. Eerlijk gezegt heb ik geen idee meer wat we wanneer deden, maar de foto’s spreken voor zich denk ik. Steeds een beetje groter, steeds een beetje boefiger 😉

En nu zijn we klaar voor 2013. Een jaar vol met nieuwe avonturen en dingen om te ontdekken. Het jaar van zijn eerste woordje, eerste stapjes misschien en wie weet wat allemaal! Iedereen een Gelukkig nieuwjaar!

comments: 0 »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>